
Přípravy na slavnostní večer Czech National Spirits Competition (CNSC) vrcholí a organizátoři spolu s odborníky z pražského luxusního hotelu Questenberk a vyhlášené restaurace Na Pekle dolaďují speciální slavnostní menu. Cílem je vytvořit příjemný kulinářský zážitek, který se skvěle hodí ke konceptu celé soutěže a dokonale podtrhne atmosféru večera plného oceněných destilátů a zlatého řemesla.
Menu, které vzniká v rukou profesionálů z luxusních gastronomických zařízení, je navrženo tak, aby vyhovělo požadavkům CNSC. Zástupci hotelu Questenberk, který je známý svým elegantním stylem a důrazem na sezónní suroviny, a kuchaři restaurace Na Pekle, jež proslula svým mistrovským přístupem k české kuchyni, spojili své síly a připravili menu, které oslavuje jak klasickou, tak i inovativní kuchyni. „Chtěli jsme vytvořit pokrmy, které se budou k destilátům výborně hodit,“ uvedl zakladatel CNSC Martin Krupička, který se osobně těší na delikátní husí paštiku a brusinky.
Ladění jednotlivých pokrmů bylo obzvlášť důležité, protože večer bude věnován prezentaci oceněných destilátů, které potřebují správný doprovod, aby plně vynikly jejich chuťové nuance. Menu zahrnuje pokrmy s jemnými tóny i odvážnějšími chutěmi, které umožňují návštěvníkům vychutnat si harmonii mezi jídlem a destiláty.
„Jsme nadšeni, že můžeme tuto událost podpořit naším menu a přispět k vytvoření nezapomenutelného večera,“ dodal zástupce hotelu Questenberk. Příprava slavnostního večera je v plném proudu a díky spolupráci se špičkovými kuchaři je už nyní zřejmé, že letošní večer CNSC nabídne nezapomenutelný kulturní, ale i kulinářský zážitek, který se stane vrcholem celé události.